Benodigde ingrediënten voor 2 personen

  • 300 gram (kokos) yoghurt
  • 100 gram frambozen
  • 100 gram blauwe bessen
  • 30 gram vanille eiwitpoeder + MCT (webshop)
  • 2 theelepels chiazaad

Bereiding

  1. Meng de yoghurt met de vanillepoeder door elkaar, voeg het chiazaad toe en meng door elkaar. Verdeel het yoghurtmengsel over twee glaasjes of kommen. Laat het chiazaadmengsel even staan zodat de zaden het vocht op kunnen nemen. Eventueel kun je het ook de avond van te voren maken.
  2. De helft van het rood fruit pureer je tot jam met een vork of staafmixer of andere keukenmachine. Verdeel de ‘jam’ over het yoghurtmengsel en top af met de rest van de frambozen en blauwe bessen

Voedingswaarden per persoon

  • Kcal 397
  • KHD 15.2 gr
  • Vetten 29.9 gr
  • Eiwitten 14.2 gr
  • Vezels 5.4 gr

Probeer ook eens deze andere recepten van Lisa

Scrambled eggs

Scrambled eggs

Scrambled eggs oftewel roerei, wie houdt er nou niet van. Heerlijk als ontbijt, maar kan ook heel goed als lunch.

Pittige kip met zoetzure komkommer

Pittige kip met zoetzure komkommer

Heerlijk pittig kipgerecht met verfrissende zoetzure komkommer. Dit is een super lekker recept dat zo op tafel staat.

Kebabspiesjes met frisse yoghurtsaus

Kebabspiesjes met frisse yoghurtsaus

Kebabspiesjes met frisse yoghurtsaus zijn niet moeilijk om te maken en heerlijk van smaak. Lekker met een frisse salade.

Taco cup salade

Taco cup salade

Een zelfgemaakt koolhydraatarme taco cup salade met kip, lekker voor de lunch of voor diner.

Benieuwd naar meer van deze gezonde koolhydraatarme recepten? Kijk dan eens op mijn instagram @gezonderecepten of mijn Facebook pagina Facebook.com/kokenmetlisa