Benodigde ingrediënten voor 1 bak ijs

  • 2x hipro kokos drink
  • 200 ml kokosmelk (klein pakje)
  • 20 gr jello vanille zero
  • 1/4 theel. xanthaangom (webshop)
  • 10 gram kokosrasp

Bereiding

  1. Meng alle ingrediënten met elkaar en schenk in je Ninja Creami bak. Zet voor 24 uur in de vriezer.
  2. Haal je bak ijs 20 à 30 minuten uit de vriezer voordat je hem gaat draaien (dit om ijskristallen in je ijs te voorkomen). Draai hem op full en dan ice cream. Je kan het spinnen herhalen, tot de juiste structuur.
  3. Top af met een beetje geraspte kokos en geniet!!

Voedingswaarden per 100 gr

  • Kcal 98
  • KHD 4.9 gr
  • Vetten 5.9 gr
  • Eiwitten 6.2 gr

Probeer ook eens deze andere recepten van Lisa

Proteine mango ijs

Proteine mango ijs

Heerlijk fris proteïne mango ijs uit de Ninja Creami.

Ontbijttaart met blauwe bessen

Ontbijttaart met blauwe bessen

Probeer nu dit koolhydraatarm recept voor een heerlijke lowcarb ontbijttaart met blauwe bessen. Ideaal als lekker en gezond ontbijtje.

Koolhydraatarme rendang

Koolhydraatarme rendang

Heerlijke koolhydraatarme rendang met zoetzure komkommer, bloemkoolrijst en sperziebonen.

Pita pizza

Pita pizza

Pizza! Wie houdt daar nu niet van. Deze overheerlijke pizza kan je als lunch of als diner maken. Ze zijn zo klaar en dan smullen maar.

Benieuwd naar meer van deze gezonde koolhydraatarme recepten? Kijk dan eens op mijn instagram @gezonderecepten of mijn Facebook pagina Facebook.com/kokenmetlisa