Keto boterham carpaccio
Dit ga je klaarmaken:
Recept beschrijving
Lekker boterham gemaakt met Lisa's broodmix belegt met carpaccio.
Benodigde ingrediënten voor 2 personen
- 2 sneden keto brood (webshop)
- 120 gram carpaccio
- 40 gram oude kaas
- 30 gram rucola
- 30 gram zongedroogde tomaatjes
- 25 gram pijnboompitten
- 2 eetlepels truffelmayonaise
- Peper en zout
Bereiding
- Rooster de pijnboompitten in een koekenpan zonder olie of boter goudbruin en zet even aan de kant.
- Leg op ieder bord een snee keto brood en verdeel hier overheen de carpaccio. Verdeel de truffelmayonaise over de carpaccio en bestrooi met peper en zout.
- Verdeel daaroverheen de rucola, zongedroogde tomaten, stukjes oude kaas en pijnboompitten.
Voedingswaarden per persoon
- Kcal 452
- Koolhydraten 6.2 gram
- Vetten 32 gram
- Eiwitten 31.6 gram
- Vezels 4.4 gram
Tip voor variatie:
Je kunt dit gerecht ook met rosbief, kipfilet of gerookte zalm maken, net wat je lekker vindt. Eet je vegetarisch? Kies dan voor dun gesneden bietjes, gegrilde courgette of gegrilde halloumi.
Benieuwd naar meer van deze gezonde koolhydraatarme recepten? Bekijk dan mijn kookboeken of kijk eens op mijn instagram @gezonderecepten of mijn Facebook pagina Koken met Lisa
Vind je dit een lekker recept? Deel het met je vrienden:
Interessante artikelen voor een koolhydraatarme levensstijl:
Lisa
Recept: Blauwe bessen plaattaart
Deze blauwe bessen plaattaart, is heerlijk van smaak en kan als ontbijt, toet of zo maar tussendoor!
Lees hier verder: Blauwe bessen plaattaart
Recept: Griekse kipspiesjes met salade
Ga terug naar alle koolhydraatarme recepten